domingo, noviembre 04, 2007

La cabaña del tio Camuñas y II






...................................................A vóre, bull de veure la seva sancta i humida mullé i resto de parentela, me lo dise ahora u nunca. jo no me refio de a nadie. - miti, busté parla sin ni un cosnos semento de causa. en su triste emsistensia ha estado ajuntado con alguien?
.
* pues mire abuelo, aqui darrera pot veure la meva parentela, tots sosis del Basalona com diu vosté. Em sembla sr. iaio que no li´n queden gaires arguments de pes.
.
- coi, pues a la seba sinyora de fumbol entendrà como jo de yeguas. la sulla sólo viene al estadi pa visionar las calses curtes dels jugadós, en canvio a la mia de prinsipio que no le gusta el fumbol i punto, al unic que li grade de veure en calses curtes és al noi aquet, el Drac Pit.
.
*passa que vosté és moix per la seva dona i pensa que totes son iguals, qué opina per exemple d´una heidi klum? la coneix? segur que vindria al futbol amb molt de gust amb vosté
.
- a mi miri, no estic ni per hey dis ni per avuelitos, totes son iguals, la mia ni carda, ni li grade el fumbol ni el dóminu ni la guti-farra, juego de cartas que usté no deve conoser ni en suenyos.
.
* au, vagi a pastorar cabretes, no cal que parli més amb vós, tenim mentalitats diferents, vós esteu ancorat en el passat. Té una visió reduïda i minimalista de la realitat que l´envolta, adéu.
.
ja se pot nà bén llunyÑ ja, no quiero de perder más el tienpo con usté. s´urie de cicà anala meba piel i so-puttà durant més de quintsa lustros a una bruicha lulénta com la meba sinyora; i li dic una cosa més, dasitcho la seba aspose se passi al lado os-culo de la fuersa i arremeta contra usté para entonses i sólo para entonses venga de nuebo aqui i ablamos.