viernes, octubre 02, 2009

el PI de les tres bronques

.
- benvinguts al nostre particular "PI de les tres bronques". benvinguts als rassos de peguera. benvinguts a la comarca del Berguedà gloriós. en prinsipi es tracta d´un pi bastant fulluneru. és un pi que después d´abandonar la disciplina d´erc, no tenia a on caure mort el molt pobret. aquest pi amb el paso del tiempo ha repressentat als païssos catalans però despuès d´uns certs purublemes administratius... ha donat a llum a tres meravallossos capullus, un a cada branca, a quin dels tres exemplars més ansisadó i bunic. la sosiedat dels trapicheos contantes y sonantes està repressentada en aquet arbre sense fulles tan nostrat que enceta part del nostre tarannà sosial; però no pensin pas que son els únics. n´hi ha més. un arbre pot ser ex-republicà per un puestu, ex-convergente per l´altri. però també penjen xoriços de igual o mayor calado en el pp o en el psc-psoe. no es pensin pas que aquestos altres partits marxen de rositas... porqué otros que tal...
.
les males llengües diuen que allò de fer ambaixades a l´estranger, és una disciplina que per real decreto sembla bastant criticada. jo aqui ni entro ni surto. tant me fa. y lo mismo con el tema de marruecos i el senyor 'sis ales' Colom. are, lo que me toca mis cataplines catalanes és que una parte de la susiedad sivil catalana (la que ocupa puestos públicos) pueda haser y deshaser a su gusto sin ser fiscalisada por ningún órgano superior. que esos prohombres que nos controlan desde sus privilegiadas atalayas, fotin els seus negósios sin resibir control de calidat alguno. son cuatre sàtrapes que foten lu que els hi rota aprofitant la seva elevada condisión. mis diferentes lineas de investigasión sugieren que todo esta trama es para desviar la atensión de alguna cosa oculta mucho más escandalosa que está susediendo de forma paralela y que en muy poco tiempo saldrá a la lús. los enemigos de la patria ara deuen viure plens d´un profund goig i satisfacció anti-catalana sense límits. aquells deuen estar fregant-se les mans desde la capital del nostre reino
.
i tot per aquests cuatre mamotretos. el noi del violín, ex- orfeón él, està de capa caiguda, és on ha començat tota la moguda, i jo no sé com carai amb lo que li queda de vida al molt babau s´ha afanyat en acaparar tants quartus. diuen els burrócrates, "presunto inosente hasta la fecha". ah vale. l´atra, és la sélebre cotorreta del flequillo teñido de carmesí, que partisipa als debats dels matíns d´en Cunill. periodista i articulista de profesión, la contertúlia Rachola no desvia fondos però es dedica a impartir classes de ética a la sosiedat. en sus ratos libres, que los tiene, tendeix una mà a l´amic invisible del nostre senyor president. però això ara no vé al cas. aquesta dona parlanchina és irrelevante en el affaire del 'pi de les tres bronques'. el greu problema és perqué presumeixen de tanta moralina i tenen tanta força aquestos personajes que ocupan los sitados puestos per influir en la resta de consiutadanos.
.
are qui menja apart és el sañó colom. españa serà un putu guirigall, però el nostre estimat pais, és una fotuda casa de barrets. a l´estranger diran "teniamos una corasonada", nos darán las oimpiadas y joderemos a esos catalanes. pues no fot cap falta. som nosaltres els que ens fotem a nosaltres mateixos. pobrets. futrem un pet com una gla si algú no fot un cop de puny en una taula de la plaça de Sant Jaume. i això ara per ara és impossible. en el meu estimat pais no n´hi ha un pam de net, tot està enmerdat. aquí i allà. allà i aquí. i no només vendrán tiempos muy duros pel bunic pais d´aquí al costat... també a casa nostra. també. ... entre els uns i els altres ens escanyaran a todo 'il populo' raso. i no n´hi ha dret. se avesinan tiempos muy pero que muy duros en "el pi de les tres bronques"
.
i en puesto del entierro la sardina fotrem plegats el entierro la sardana allà a la muntanya. uns es pensen que els curruptes son els altres i els altres que son els uns...i en cabat, entre els uns i els altres ens mataran a tots plegats... ¿i que coi dirà ara de aquellos antiguos disidentes el señó carretero? i el señó huguet? i el sañó puichercós? todo queda en manos del teletransporte i de las lineas de investigasion . y no se piense que los de la oposisión son santos e inosentes varones... ni mucho menos. desde el humilde 'racunet del cheri' seguiremos informando.
.