miércoles, marzo 30, 2011

La lesió - o petites molèsties - d´en Messi

-
Estic fins els collons com a barcelonista. Els socis a pagar, els clubs a pagar, aqui tothom a pagar i mentrestant les mafiosses i corruptes federacions de futbol a xuclar com maleïdes sangoneres, la Uefa, la Fifa i tota la pesca, sectes plenes de paràsits que s´hi dediquen al bon beure i al millor viure, panxacontentes de cuidado amb molta poca vergonya. Es passen el dia atipant-se d´àpats, mentrestant els jugadors són vulgars mercaderies al servei d´aquesta série d´estaments inútils.

-

Indignació pura i dura, impotència, ressignació i abnegació per part d´uns clubs que no tenen uns dirigents amb pebrots per enfrontar-s´hi de ple, com caldria devant d´aquesta situació de desigualtat. Per altra banda uns afeccionats al futbol sense trampes, al futbol de veritat, el futbol de clubs, que patim les conseqüències de tot plegat, de tot aquest autèntic disbarat esportiu de les seleccions nazi-onals que manejan al seu antojo tot aquest puto cotarro. Nosaltres a pagar religiosament i gairebé amb submissió cristiana.

-

És una vergonya indigne i jo ja em temia lo pitjor, em remeteixo al meu breu escrit de farà un parell de dies. No es prenen mesures seriosses contra aquesta farsa de gentada de dirigents dels grans estaments internacionals i així ens llueix el pèl, dictadors de república bananera, Gaddafis de la vida, doncs els clubs més forts no s´uneixen i no lluiten junts dins d´aquesta creuada i així ens va... Hauriem d´agafar i matxacar-los durament començant pel Platani i acabant pel Blatter!

-

Los puretas i los porretas. Els qui es foten les lleis pel broc més gros i viuen de normes de l´ època de Maria Antoinette són una colla de viciats puretes federatius, no fumen porro com els porretes, aquestos pallos fumen puros de marca. No pertanyen al segle en que vivim, son uns dropos, uns xupòpters i uns ganduls. Els executors de les normes com els presidents de tota la serie d´organismes oficials, federacions, eseterá són una colla de puretes i porretes,mamarratxos al servei només de llurs interessos personals. Segur que li donen al lsd o al coca-cola a la intimitat

-

Tota aquesta mandanga dels Platani o dels Blatter és un merder de cal ample, una tifa com un castell i una injusticia de mil dimonis. Fins els nassos. I només ho foten per recaptar pela llarga, i així és molt fàcil la cosa, xoriçant als clubs, únics propietaris dels drets dels jugadors, sense pagar qualsevol ho fa, ja em direu quin mèrit té tot el que foten, eh? La mala sort és que els xupatintes que viuen del cuento ostentan el poder del futbol no els treu ni la guàrdia civil d´allà on són. Jo ja no puc més.

-

En definitiu, tan a nivell nasionà com internasionà tots aquells "senyors" em fan fàstic i ara mateix estic treient foc pels queixals. Bon dia.