lunes, noviembre 09, 2009

notas varias sobre pequeñas reflexiones

.
escoltin, ¿han vist l´anunci del "tengo tengo tengo...tu no tienes nada"? pues jo el trobo molt ansisadó. incluso em recorda i no vegin com, al propietari d´un d´aquestos panfletos mesetaris que podeu trobar per comsevól dels vostres kioskets més propers... quan comencen a fardar de tot el que tenen i deixen de tenir. però ara mateix lu que més m´ucupa i me prucupa és que pel canal pus lliga ens amenacen amb 'la semana del metadona'. marededéusañó. are ens volen dropar amb alcaloides aquets homenots del grupettu 'prisa'. i és potser que per allò deien a principis dels vuitanta aquella famossa frase amb motiu de l´arrivada de l´astre argentí a nostra ciutat: "paolo rossi al barça i metadona pa casa..."; pues jo penso que el 'pelucas' era bon jugador, incluso millor que el propi raul tamudo, passa que entre aquest parell de davanters mai de la vida se sap qui dels dos juga més retrasat. ara, per autèntics catxondos els del grupo godó i el diari que llegeix tot el poble, des dels pastorets fins els empresarios, tal com resa el seu principal slogan publicitari.
-
ai la vanguardia, paperassa anorma dins de la tauleta de nit, és un diari que compro només els caps de setmana, i els puc bén assegurar que dins la col.lecció 'Grandes ésitos del sinemá', em donen per un missarabla euru la pel.lícula del mite Guddy Allen 'toma el dinero y corre'. pues miren, qué coño, esto es ya el no va más. jo en principi creie que aquest bunic videu estava dedicat a alguns senyors alcaldes de l´àrea metropollitana, ex-presidents d´orfeons i ex-polítics 'venidos a menos'. un gran detall del meu diari faburit, tota una pica en flandes dels 'gent amb upinió'. però resulta ser que la realitat no és la que és. i sino mirin més a sota de la portada del diari de dissabte. si, si, allà on diu tal que "el govern tiene sin ocupar 4.157 pisos, pero sólo admite 2.875, asin pues hay un total residual de 1.372 viviendas fantasmas". en què coi quedem, ¿existeixen u no aquestes vivendes? hi ha 'okupes' a dins o bé amics de polítics que vindria a ser el mateix si fa no fa?
-
aleshores jo dic que si n´hi ha tantes vivendes fantasmes, ja siguin desocupades o no, pues llavors resulta que com a mínim tenim el mateix número de fantasmes per antro. com a mínim. és a dir, entre polítics, alts càrrecs i subalterns... de fantasmes en tenim a carretades. si volen sense llençol i sense cadenes, però èssers fantasmagòrics al fin y al cabo. esto se hunde. i qué me´n diuen de la caiguda del mur? ara, presisamén, un tema que està d´allò més de moda, amb el vintè aniversari del seu enderroc. i jo que pensava que al pobre mur l´havien enderrocat fa uns anys a can Barça. si és que amb tants canvis de preparadors físics un ja no s´aclareix pas. tornant al fumbol, ai marededéu, s´enrecorden del gol del tití abans del descanso amb la jugada assejada entre el keita, el tinerfeño i el francès? absoluto tiralineas ahí donde lo vén.
-
per cert, parlant de jugades tàctiques bén trenades. oju amb l´etó no ens la monti el dia del inter, que aquest i el milito no nos cojan descentrados en nuestra gran labor sosial de aplaudir a los de fuera y silbar a los de casa...y del magno despiste que cojamos nos monten un numerito de aquí te espero. ¡vaja un par de granujas peligrosos (deportivamente hablando) donde los haya! asin que liguémoslos bien en corto que no se nos escapen más de la cuenta. jo com a señó asusiat rebré d´una manera original si més no al meu camerunès preferido. primer, amb una bona salutació como mandan los canones de la buena conducta i el fer-pell. segon, patejant-lo debidamente durante el transcurso del encuentro, pues com sosio de mi amado clum, yo no tengo "helmanos" sobre el terreno de juego, diria que mejor no soy ningún primo. i tercer, com si no, acomiadant-lo amb una atronadora ovació i aplaudint-lo amb seny i buenos modales. o sia Eto´o , si, sempre, "always on my mind", gràcies per tot muchacho, però primer, el Barça. I pum.
-