domingo, septiembre 16, 2007

L'altre Osasuna-Barça


Comença el partit amb un singlot del veí de la cadira del devant. La jugada del cop de cap d'Osasuna als cinc minuts gairebé m'el mata. Se sent un pallo que diu "tocar la pelota y perderla" i "qué lentos" amb un primer "búrru" al quart d'hora. Sento pel darrere un "allò me recorda Santander", ja hi som de nou. Una falta sobre el Gaucho provoca la puru testa general i el "vés a cagar" al referee, jugada que acaba en no res. Ja som al minut 30' i se sent de fons un "merengón" al locutor del plus quan el Deco rep la groga i de pas un altre "burru"Crits del respectable devant la jugada del Dos Santos que deté el Ricardo. La gent no està massa contenta i menys després de la cagada del Touran que poc més i ens costa un gol. La cosa no canvia ni a Pamplona ni a la nostra penya. Ensopiment i "cabreo" general i arriba el final de la primera part.

Paraules boniques cap el Txiki i primera aturada d' en Valdés. Un parell de rematades del Titi. El Barça que desespera quan juga a la contra per la seva lentitud provoca sentiments com de ganes de trencar la pantalla de cine per part d' algun senyor membre penyista. La gent comença a enfotre' s d' alguns jugadors, portem 20 de la segona i es reclamen canvis. Se sent un cop de puny en una taula, l' home surt cagan leches del local dient "me cago en el Dios que los menea", s'ha emocionat amb el canvi del Gaucho pel Xavi. Sento un llunyà "Oleguer, inútil" i un "Deco vés a la merda, desgraciat". Això si, ningú hem près mal per ara i queden 15 minuts pel final. En veure el Bojan escalfar al personal se li empina la tita, a mi no pas...i jo mentrestant segueixo tan ensopit com el nostre ilustre farlopero. I tal com rota el partit avui hem acabat amb un gloriós "macagu enlaputamara que els va parí". Fi de la història.

El nuevo testamento.

LA TABLA SAGRADA CON LOS 10 NUEVOS MANDAMIENTOS. EL NUEVO TESTAMENTO.

1. No levantarás falsos testimonios ni mentirás al igual que hace el presi Laporta
o hacia l' entranyable amic Joan.
2. Honrarás a papá Eto'o y a Doña Miguelinha..
3. No matarás a ningún conejo ni a ningún portugués con patillas por muy traidores y cabritos que hallan sido.
4. Respetarás a Xavi y a Motta por encima de todas las cosas. Eso si, cruzando los dedos.
5. No harás lo que hace dia si dia también Angel Maria Villar, o sea robar, ni consentirás pensamientos ni deseos impuros sobre la FIFA mande Havelange o Blatter.
6. No desearás para ti lo que no desees para ningún madridista incluido Hughes ni cometerás actos impuros para con ellos.
7. Amarás a Ezquerro sobre todas las cosas.
8. No tomarás el nombre de Messi en vano.
9. Santificarás el 20 de mayo de 1992.
10. No codiciarás los bienes de los blocs madridistas y si los visitas házlo con escafandra.