miércoles, mayo 14, 2008

l´atimu molt amic Chusét lluis Ñúñes. am busté racuperarem nostra idiosincràsia perduda hase muchos anyos. que dios le ven diga.

el pumblema de nostra vestidó son els seus bicis


.
- vét aqui jo que pensave que ja en teniem d´equip siclista quan are descubreicho que en tenim un altre anadins del vestidó. pues ja hu va dí diumencha el noi de "los mil qui-lillos", atramén dit txiki barigistaÑ, un gran ruqueru i una milló parsona; i és aqui on jo pretenia d´arribà: nostru vestidó és un pelotón siclista, usia està ple de pilotas. al meu parer nostru pumblema no és pas de bisis ni sicloturistas sino de sinples auto-estopistas en vellmich de l´a-7 buscán un galifardeu que s´aturi per emportar-los a siutat. i sento de dir-lis que aquet és el clum dels meus desamós are per are i per achò m´adresso des del meu humil faristol al segretario témnico del basalona. entóses lins tinc de cumfessà que el meu prasidén sañó Porta a cada dia que passe va perdiendo bótox i per tan la cumfiança del sañó sosi i patisan va decreichén am el pas del temps. i va perdent bótox a medida que el cabesúo de San Cugat va guanyant l´atra bótox anala ceba bunica carona. ja saben de quin botóx els en parlo, el tema d´arrugas a la pell i els injertos que de tanto en cuanto resibe el másimo mandatario de la emtidat asul i grana. i és que tantes bicis anal vestidó estan pansint nostra prasidén que té moltes afisions però no pas la del siclisme. per lo tanto el cap de pelotón me semble anamí que té de vení del vallès ucsidental... i jo suposo té de ser un dels tres capitans.
.
pues aquet clima tan biciat ha fet que no haguem cuncarit cap títul en aquesta tanplurada i és que els jugadós buldrien tení la ceba bici per nà de casa al entrenu i del entrenu a casa sensa fer cap acte d´insivisme contra el medi ambién. son uns amantes del bícing i en aquestes estem: el sañó alcalde del ajunta-pelas hurie de premdra nota i felisità amb un humil detalle al nostru planté per aquesta forma d´actuà tan choióssa que reduse los indíses de comtaminasión dins la siutat cumtal que ni el noi de los berdes. i quan els parlo del noi de los berdes me refiero al noi aquell de la inisiativa per catañoña, aquell gamarús, si home si, un pallo més calbo que el tsubi-tsarreta i que era barbero hàntes que alcalda i alcalda hàntes que cunsellé... i cunsellé hàntes que gurró; nastic més que garratibat am tot aquet seudo enculo-chisme que acabarà am un guirigay de fortes emusions. per cumansà una que tenim bén a prupet: la e-musió de sensúra en contra del sañó prasidén...i és que el greu afer dels bicis està afectant de mala manera anala nostra gent.