viernes, octubre 16, 2009

cherinolinsky´s stadistical values 'spanish pípol'


mirin. la nostra sosietat és un putu pitorreo puro i duro. en aquestes buniques campanetes de Gauss, jo els vull presentar a modo de grafíques con sus correspondientes asintóntas el perquè de tot plegat. en Pédocles era un gran sabio al uso, y desia que las matemáticas son el refugio del buen barselonista. el majaderu d´en Socrátes es va beure la sicuta al ágora o forro ateniense per ser massa honest amb sí mateix. vamos, com faria un polític dels d´are, en vistas de la situasión a la que muchos de estos nésios ejemplares nos están llevando con sus ximplerias. escoltin, que no ho dic pas ni pel Félix Mantilla ni pel Mr. Shoes; no pensin pas malament. així pues, desde mi supina ignorànsia, jo els proposo que vostès vegin les estadístiques a nivell nasional que les he confeccionado a modo de porsentajes según tipología.
.
- 5 milions d´aturats (entre els que estan registrats a les ofisines de l´inem i els que mai de la seve puta existènsia l´han trepitjada). poden ser de curta, mitja i llarga daurada. no foten ni brot. are, de vegades semble que no, però son els que més treballen en la intimitat. véase señor ansar.
.
- 10 milions d´ansianos, entre chubiletas de la vida com un humil servidor, i autóntonos resiclados en el partit dels verds fent companyonia a la molt honorable siñora Irma Buñól i al sélebre sondio de su marido, el jefe del cuerpo de los agentes mutantes de la nostra generalitat.
.
- 10 milions de nengs a les nostres escoles, contando els nengs que van a la 'uni', sigan o no sus estudios de playstation, sean hijos de papá o de mamá o de la tieta elvira. aquet grupetto significativo sigue muy a pesar suyo el lesivo para nuestras divinas juventudes 'plan moñoña'.
.
- 5 milions de mestresses de casa, entre dones i homes, que aunque paresca mentira, haberlos háylos; y si no se lo creen, vayan y pregunten por el señor miquel Iceta. pasa la bayeta mejor que nadie. en daniel Sirera, és un atra crack donde los haya, también es un alumno aventajado en este tipo de menesteres cassolans...
.
- per finalisà, tenim només 12 milions de putus (i cornuts) treballadors per mantindre la resta de sàtrapes, contando políticos, directores de banco y aseguradoras. entóses yo me digo, ¿on coi anirem a parar amb tota aquesta bunica fauna que ens envolta? i de repente, me veo de nuevo con 'el plan moñoña' que sigue atontando el selebro a los nuestros de mala manera.
.
mi pormenorisado estudio de tal deplorable situasión sosial, se demuestra en el hecho de que tenemos demasiado director y pocos remeros en este santo pais (me vale tanto pa España como pa Catalunya). he llegado a la sana conclusión que nuestra poblasión bruta se divide en sinco niveles de adiestramiento: activa, altiva, hartiva, pasiva i ansiana, sin contar con los parados reales. estos son como la materia negra del universo. existeixen però no els troba pas per enlloc. i és que este glorioso momento presente és una situasión com mai de la vida àntes habiamos estado. amb el tema de la crisi 'espantem a les criatures' adolescents per tal que en el futur es preparin per quan visitin el port aventura i els seus dimonis. per arreglar això, pues, cal que millorem l´accesibilitat als nous càrrecs de l´administració sense comptar subalterns auspiciats desde el mateix poder. tot pel poble i per al pobla. com deia en d´artagnan!
.
carai amb la colla de pocasoltes, uns deien allò 'que íbamos bien', altres deien que 'tranquilos que todavía no habíamos tocao fondo'. marededéusaño. mamacaca. és com quan vusté es pregunta si per ser president del Barsalona cal ser un personatge distingit. i un benegre li dic jo. només cal, o que tingui molts quartus per avalar pressupostos 'sin compromiso'...o mucho sentido del humor per divertir al personal...despullant-se a´l´aeroport. i si per casualitat s´avorreix fent el camarús, això té remei: simplement m´ho arregla com els nazarenos, portant a sobre unes emotives antorxes de foc... camino del presióso castillo de nuestra tan querida i messiànica siudat
.