lunes, octubre 12, 2009

jo canto a luis aguilé (i de pas a tv3). luis aguilé canta al 'gaúchu' (i de pas al rubiÑu)


estimada audiènsia, tinguin molt bones. aquest bunic matí, a primera hora, he marxat a la muntanya a caçar bolets. demà dilluns, patrona de la villarica y de la fiesta nasi-onal de las fuersas mamadas, m´espera una jornada feixuga per aquets boscos de Déu del nostru pre-pirineu. aquest doncs, és un post purugramat. per tant, sàpiguen vustés que hores d´ara jo no sóc pas al meu casal correspondiente. així que ara mismo estic pululando per la bunica pobla de li-jet (comarca del alt braguetàs, colindante con el ripoyès), recollint meravallossos exemplars de rovellons i d´altres porqueries de la nostra estimada natura, amb uns amics meus de totalavida. pobrets meus, no saven lo que tenen d´aguantar amb un servidor los muy desgrasiadicos.
-
encara que em cagui en la tv3 dels cullons per ser uns putus plagiadores y mamarrachos de merda, sàpigan que jo no estic empipat ni mucho menos. és més, jo mai m´empipo. hans al contrari, només faltaria. aqui donde me vén, con mi glorioso barselona por montera, jo sóc felís com un xínxol, com una mena de gammarús de asosiasión veterana, com un gigoló de la vida loca, i en definitiu, com un 'maurice chevalier' de barrios perdidos. per cert, sàpiguen vustés que el meu ansisador blog cada dia que passa semble més un jodío 'caracoke' . ja veuen, qui no se conforma és perqué no vol, per tant, anaquesta santa casa cantem tots. i és que aquí, com tots som pops... o ningú canta o cantem tots...

*********************************************************************

Es una lata el trabajar, todos los días te tienes que levantaaar........
Aparte de esoooo grasias a Dios, la vida pasa felismente si hay amor
Mi madre lloraaaa en el corraaaaaaaal,
sus tres gallinas se han debido de escapar......
.
aparte de esooo grasias a Dios...la vida pasa felismente si hay amooooor.
Tengo una noviaaaa de lo mejor, con mis ahorros se me ha ido a Nueva York,Aparte de esoooo grasias a Dios, la vida pasa felismente si hay amor.
Tengo una caraaaa fenomenal, como la envidian cuando llega el Carnaval,
.
.
Aparte de esoooo grasias a Dios, la vida pasa felismente si hay amor.
Es una lata el Trabajar, todos los días te tienes que levantar,
Aparte de esoooo grasias a Dios, la vida pasa felismente si hay amor,
si hay amor, si hay amor, si hay amooooor.....chim pum!
.
*********************************************************************
.
(el tema del 'robar gallines' i el del 'tengo una cara fenomenal', també va pels meus 'amics' de la copro-ración catalana, included crackòvia & polònia; quan es copia tant és que no es treballa res. a veure si responeu el parell de correus que us vaig enviar, colla de robaperes, mandangues, golfos apandadores, lladres sense cap categoría...que foteu puta pena xoriços, bandarres, sinvergüensas, maniatos, tontorrinos!!!)

¡¡¡¡¡¡¡¡¡ chim pum, purumpumpúm !!!!!!!!