lunes, abril 11, 2011

Mi verdad per cheri "el casanovas"

-
Pedro no té preu. Com pressiona, com juga de manera intensa, és el primer defensor de l´equip, no deixa respirar ni un segon a la defensa contrària, al meu judici val el seu pes en or. No marca la quantitat de gols de la passada temporada però tots tranquils, els tornarà a fer !!! Bon dia. L´altre dia vaig comentar que si guanyàvem el partit contra l´Almeria, amb vuit punts de diferència respecte el pudrit, jo aniria a Madris amb el carro del peix, donada la final de copa que tindrem cuatre dies després. Pues bé, con ...sidero que em vaig equivocar, al Cuernabeu el proper dissabte hem de sortir a per totes, estic prou convençut, hem de sortir a la gespa del antro merengue amb el millor equip. Estic convençut del tot.

-

Hem de donar el cop definitiu a la lliga d´una puta vegada, hem de menjar-los, matxacar-los, aixà, aixís i un gloriós +8 a la classificació, que n´aprenguin Penso q Les lesions l´han perjudicat de mala manera al llarg d´aquesta temporada, però així i tot, és un jugador decissiu per tal d´encarar amb totes les millors condicions possibles el duríssim final de la present, quin dubte hi cap. El partit s´ha posat bastant perillós amb el 0-1 al començament de la segona part, per què negar-ho, els podrits de la capital ja es fregaven les mans. Pues bé, s´han quedat amb un bon pam de nas !!!

-

Dimarts 20.45, propera batalla a Dontez, és un partit important com tots, amb una boníssima renda al cabàs blaugrana, però tot i això no valen les confiances fora de lloc: a per les semis de la champions ! el que més m´agrada del meu equip és la gran competitivitat dels seus membres, jugant millor o no jugant tan bé, porten la meva samarreta amb l´orgull digne del culer. Bon dia. Estic feliç amb els 84 puntets que tenim a la classificació, ara mateix recordo que l´any passat a aquestes alçades de competició en teniem sis punts menys. Aquest meravellós equip que tenim la sort de gaudir tots plegats es supera ... dia rere dia sense esma, sense dubtes, sense descans... i sense conformar-se amb el que porten fet fins ara.

-

Això es miri com es miri no té preu. Senyors, disfrutem-ho doncs com cal, i el millor de tot és que segueixen anant cap amunt... tenen uns límits que només són ells qui se´ls posen, ningú altre de fora ens pot venir amb la pesca d´imposar-nos el seu full de ruta, real pudrit de merda inclós. Ens falten 13 puntets per ser campions matemàticament de lliga a falta de set jornades, és a dir, arribant-hi als 97 punts no ens pot agafar ni el mateix reial pudrit. Si el proper dissabte que ve a les 22 hores matxaquem als blancs al seu puto antro, la lliga si Déu vol, estarà definitivament tancada, y pum. Ara toca superar el Shakatar Donets.

-

Bé, hem tingut mala sort amb les lesions, tenim una darrera un altre, i desde luego el que fa l´equip té el seu mèrit i s´ha d´aplaudir amb les orelles. Estan superant totes les adversitats que se´ls hi posa al seu devant sense cap mena de titubeig i sense les excuses del mal pagador típiques de la fastigossa i repugnant caverna mediàtica mandrilera. Sóc del Barça i sempre ho seré, que orgullós que estic de ser culer, el reial pudrit em fot molt de fàstic, per què negar-ho, siguem sincers d´una punyetera vegada ostia puta.