domingo, septiembre 07, 2008

el trasladrador espasial me fa pena. molta pena

mitin. jo els atimu molt pero lo pimero és lo pimero i are sento mol no ser-hi am tots butés pues por motibos porfesionales nastic en un bunic i aspatarran sopar. daspués del sopar, ja saben, am els iaios de turnu, a ballà plegats allò de la balbacoa i el cachetepichitoiunbligu am la resta de casats. per tan aquet pots està pugramat per un cherirubot que are mateix tindrà perdio el norte y parte del sur
.
.
a ver que lo sepan. yo no vine anaquí pablarles de la serie "estar gay" ni del rubiales aquell que la purutagunisa. yo he venio pablarles de la sonda atlantis-medíco-interno-residensial y todos sus debaneos per l´atmusféra tarrestra. aquet ingenio és com una mena de super-sañó-mestra-tot-pudarós. esa estasión como que la enlairaron los yonquis hase unos anyos y que no deja de dar el santo follón a los de abajo. como utédes vien conoserán pertenese a la agensia "naxa", y fue lansado pa conpensar que la challenchét y la colúmpia se fueron pues pa haser grágaras. supongo que el nonbre le viene en homenaje al cuntinén pardut allà anal fondu de la marsalada mataríleríleríle; aquesta nau espaial va fer si mal no racotdu un parell de missions am els sañós Gayileo i Magayanos, als qui va pusar en órbita per maricons. jo, a véra si m´esplico, pues farà uns vint anyets que va passà tal cosa i com qui diu el telelescopio Jánbel va ser l´última de les cebes parides cosmíques. are oju, que per parides les primeres misiones que va fer per allò del "uso melitar" donde hiso acopio de acoples con otras siñoras naves del espasio esterior. dispués del envio de sordas planetarias como prinsipal misión, los siñores alstronautas se dedicaron al montaje d´una bunica juguina pels sañós eurupeus, l´estasió espaial intrenasiunal, pues per allò que vulien tenir-la més llarga, putén i pudarossa que els amics detotalabida, usia el sosio amaricanu. però vetaquí que am aquet sósio no pudem cumpatí parqué son més forts que naltrus tal com passa am el primo d´en sumosól. si es que am lu careta que va la matèria prima, ¡quina forma de malgastar els calarunets tota aquesta gent en ingénios areonautícos que van a la deriva en forma de chatarra! més u menos asin como quien les escribe. ¿utédes creen que hai darecho con tan sólo veinte anyos de bida y ya enretirarla de manera bill y soés? pues no lo hay.
.
però tranquils que no passa ré. seguirem amdaban am aquet ansisadó purujecta am una serie de paseos espasiales a prinsipios de esta prodijiosa decáda gràsies al troç de pallaringa mecànica que ens havien deichat aqui a la surtida del planeta. i és que els eurupeus som únics. com els drússus. com els amaricanus. marededéusañó, quan déunustrusañó passi l´escombra pel sielo i s´emporti tot aquet anorma camp de ferralla. carai si en tindrà feina am tan de trastu inútil. mitin. sifanofa com un servidó que tal com veuan anala fotu està de capa caiguda i forma part de la cua del coi de trastu. i es que ja no fem fusilajes com els d´abans. en cuastió de fusilajes els amaricanos son bastante dados en la materia. are que anaquet pais tanpoc fins fa poc hi nàvem masse enrere que diguem. i sinó li pregunten anal noi del Ferról. pues anaquet altra trasladrador espasial el van fer el jubileo antisipado quan van veura que fallave algunes misionsillas o que per emsenpla anave perdén les finestres mentre s´enlairava. allabós van destinar el cacharro aquet para lo que disen "funsiones de rescate" i salbamento i va nèicha "la discóberry", una bunica nau mutil-funsional achi com les impresores d´avui die...mutiu pel qual van recuperarla después de cuatra anyets en el dique seco. sembla ser que va turnà per la porta gran (tal com el presidén), però de nou va fer llufa i tot me fa pensà si mol no me tivocu que la retiraran de manera ferma, segura i dafinitiva pues està per l´arrastre. usia que daspués de fer una feineta de mantenimén rutinària, per quan acabi de pusar unes darreres peces al coi de telelescopi orbital aquet, l´enviaran a pastar fang en eterno agradesimiento al servisio prestado de forma desinteresada durante tan largo tienpo. snif.
.